Jeroen Welling
Jeroen Welling Good vibes 2 mrt 2015 / 16:14 uur

Gratis spullen scoren doe je zo

Vraagt u zich net als wij al jaren af hoe je nou het beste aan gratis spullen komt in Hollywood? Dan zult vast net zo blij als wij zijn met dit filmpje.

Lees ook: De drie hoogtepunten van de Oscars

Acteur Mark David Christenson heeft namelijk een maniertje uitgevogeld om dat te doen. Stap één is dat het de avond van de uitreiking van de Oscars moet zijn.

Oscars

Stap twee is het verkrijgen van een passende smoking en een realistische nep-Oscar. Het enige wat Christenson daarna doet is mensen op straat ervan overtuigen dat hij een Oscar gewonnen heeft.

Lees ook: Oscars 2015: alle winnaars op een rij

Zo loopt hij een bar in en begint ‘Whiplash‘ te scanderen, een film die een paar minder bekende Oscars in de wacht sleepte. In een andere bar doet hij hetzelfde met ‘The Imitation Game’‘.

Gratis spullen

Daarna probeert Christenson om gratis dingen te krijgen bij winkels. Zo presteert hij het om een grote fles oranje sportdrank en een pakje condooms mee te krijgen bij een avondwinkel, drinkt en eet hij gratis in een restaurant en weet hij zichzelf naar binnen te lullen bij een afterparty van de Oscars zelf.

Lees ook: Vier Oscars voor Birdman

Ondertussen zijn er steeds mensen die menen hem te herkennen. Een meisje bij een zebrapad is ervan overtuigd dat ze de acceptatiespeech van Christenson op tv zag. Ook scoort de acteur nog een telefoonnummer van een mooie dame. Als hij na afloop van de grap bekent niet echt een Oscar gewonnen te hebben, nodigt ze hem alsnog uit voor haar feestje. Dat is pas succes hebben.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Gratis spullen scoren doe je zo
Sluiten