Elena van Doorn
Elena van Doorn Good vibes 21 mrt 2015

Dit is met gemak de beste eclipse-foto ter wereld

Het was gisteren het gesprek van de dag. De zonsverduistering. Maar waar het eigenlijk op neer kwam, is dat die hele zonne-eclipse vrijwel niet te zien was, door een dikke laag bewolking. Alleen op sommige plekken in Nederland kon men een glimps opvangen van het bijzondere natuurfenomeen.

Passagiers aan boord van een toestel van EasyJet, daarentegen, zaten er een stuk beter voor. Vlucht EZY1805 was onderweg van Manchester naar Reykjavik, toen inzittenden van het vliegtuig een spectaculair zicht kregen op de verduistering.

Lees ook: Nederland loopt uit voor zonsverduistering

De foto werd geplaatst op sociale mediapagina’s van vliegtuigmaatschappij EasyJet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Dit is met gemak de beste eclipse-foto ter wereld
Sluiten