Alrik de Jong
Alrik de Jong Good vibes 4 mrt 2015 / 00:00 uur

Criminele hunk Jeremy Meeks wordt model na celstraf

Criminele hunk Jeremy Meeks gaat na zijn celstraf aan de slag als model. De inmiddels wereldberoemde boef heeft een contract aangeboden gekregen van een agentschap, die hij met hartenlust heeft aangenomen.

“Ik ben nu op een punt beland dat ik er moet zijn voor mijn familie. Ik heb spijt van mijn daden en zal mijn leven drastisch veranderen”, zegt Meeks vanuit de gevangenis in de Amerikaanse staat Nevada tegen ABC News. “Ik had nooit verwacht dat ik beroemd zou worden door mijn uiterlijk. Ik ben erg dankbaar en voel me gezegend.”

Lees ook: Sexy crimineel Jeremy Meeks achter de tralies
Lees ook: Mugshot knappe crimineel massaal gedeeld op social media 

In juni 2014 werd Meeks in één knap wereldberoemd, nadat een mugshot van hem zich verspreidde op social media. In februari werd Dreamy McMugshot, zoals hij inmiddels wordt genoemd, veroordeeld tot twee jaar cel voor onder meer wapenbezit en bende-activiteiten. Daarna begint zijn nieuwe carrière.

"Zijn gezicht heeft hij al, nu is hij zijn lichaam hard aan het trainen", zegt zijn agent Jim Jordan van White Cross Management. Meeks: "Ik eet gezond, doe veel krachtoefeningen en probeer zo veel mogelijk te bewegen."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Criminele hunk Jeremy Meeks wordt model na celstraf
Sluiten