Elena van Doorn
Elena van Doorn Good vibes 4 mrt 2015
Leestijd: 1 minuut

Crimineel reageert op eigen ‘Gezocht’-facebookpost

Een crimineel die reageert op zijn eigen ‘Gezocht’-bericht op Facebook. Het overkwam het lokale politiestation van Butler County in de Amerikaanse staat Ohio. De verdachte die ze zochten maakten het de agenten wel erg makkelijk door een reactie te plaatsen onder de oproep van de agenten op sociale media.

In de oproep riepen ze bewoners op uit te kijken naar de 21-jarige Andrew Dale Marcum die verdacht werd van meerdere zware aanklachten.

UPDATE: In custody 3/3/2015Time for another featured warrant of the week! BCSO is looking to apprehend ANDREW DALE…

Gepostet von Butler County Sheriff's Office am Montag, 2. März 2015

De agenten van het bureau konden hun ogen niet geloven, toen ze onder het bericht een reactie zagen verschijnen van iemand met dezelfde naam als de man die zij zochten.

Overigens leek de reactie van de crimineel de agenten niet van hun stuk te hebben gebracht. Die reageerden namelijk doodleuk door te vragen of hij misschien even langs het bureau wilde komen. Op de reactie van een facebookgebruiker op de vraag, antwoordden de agenten: "Het kan geen kwaad om te vragen!"

Lees ook: Politie redt kinderfeest waar niemand op komt dagen

Sheriff Richard Jones besloot nog een stapje verder te gaan, door een foto te plaatsen van een cel met de tekst: "Hé Andrew, je kamer is klaar".

Een dag later lijkt de Twitter- en Facebookophef toch z’n werk te hebben gedaan, want het politiestation laat via social media weten dat Marcum zich heeft gemeld.

Andrew Dale Marcum will be off Facebook temporarily, because there is no social media access in the Butler County Jail….

Gepostet von Butler County Sheriff's Office am Dienstag, 3. März 2015

Wederom een reden voor de sheriff om nog een afsluitend grapje te plaatsen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Crimineel reageert op eigen ‘Gezocht’-facebookpost
Sluiten