Thomas Stevens
Thomas Stevens Good vibes 25 mrt 2015 / 17:40 uur

Bibliotheek geplaagd door vage fotokopieën van kat

Al maanden werd de openbare bibliotheek Steenbock Library in Wisconsin geplaagd door vage fotokopieën van een kat. Het leek erop alsof iemand deze keer op keer achterliet, waarop bezoekers zich toch wel een beetje zorgen begonnen te maken. Zo is te lezen in een bericht van de Mirror.

Copycat

Een van de bibliotheekbezoekers, Amy Sleep, tweette al eerder over het voorval. Maar het mysterie is inmiddels ontrafeld door oplettende bibliothecaressen. Zij kwamen erachter dat de kat afkomstig was van een Tumblr-post uit 2010, waardoor het onmogelijk een recente fotokopie van een daadwerkelijke kat kon wezen.

Blijkbaar was er een grappenmaker actief die de printjes achterliet, zo lieten medewerkers weten. Hoe dan ook, het blijft een grappig gezicht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bibliotheek geplaagd door vage fotokopieën van kat
Sluiten