Carmen Dorlo
Carmen Dorlo Good vibes 30 mrt 2015

Bejaarde vrouwen gaan naakt op kalender

Jouw oma in een naaktkalender? Dat lijkt niet meer zo heel onwaarschijnlijk. In Ohio heeft ouderenverzorgingstehuis Pleasant Pointe namelijk een naaktkalendar gemaakt. De jongste vrouw op de foto’s is 87 jaar oud. Dat meldt Akron Beacon Journal.

Met de kalender, die 12 dollar per stuk kost, wordt geld opgehaald voor een fonds die schoenen sponsort voor kinderen in scholen in het Amerikaanse Barberton.

‘Miss March’

De naaktkalender staat vol met vrouwen tussen de 87 en 98 jaar. Miss March draagt bijvoorbeeld alleen maar een groene hoed, terwijl Miss February zit te genieten in het schuim van een bubbelbad.

Een andere vrouw heeft alleen een grote fitnessbal vast.

Lees ook: Heren Amsterdams handbalteam uit de kleren

‘Net 20-jarigen’

"De bewoners van het verzorgingstehuis genoten echt van de fotoshoot," aldus woordvoerder van Pleasant Pointe Teresa Morris. "Ze gedroegen zich als 20-jarigen, giechelend terwijl ze de tijd van hun leven hadden. Ik wil niet dat de ouderen hier alleen maar een beetje naar elkaar aan het staren zijn, ik wil een plezierige omgeving waarin zij mij uitdagen en ik hen."

Jammer genoeg is de kalender alleen maar bij het verzorgingstehuis te koop en is Miss January inmidddels overleden op 98-jarige leeftijd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Bejaarde vrouwen gaan naakt op kalender
Sluiten