Carmen Dorlo
Carmen Dorlo Good vibes 2 feb 2015
Leestijd: 0 minuten

Man verrast vrouw met vakantie

Wie zegt er dat mannen niet impulsief en romantisch zijn? WIE ZEGT DAT? Helemaal niet waar: kijk maar. Ook een fijn artikel voor mensen die nog een cadeau moeten verzinnen voor Valentijn. Voor volgend jaar.

Lees ook: Recordaantal van 14 puppies voor geredde Doberman

Deze Amerikaanse meneer en zijn vrouw willen al jaren naar Engeland, maar hebben te weinig geld. Daarom besloot Rob Wiltsey een jaar lang geld te sparen en zijn vrouw te verrassen met een reis naar hun lievelingsbestemming. En wat hij óók nog eens doet: hij geeft het cadeau op een originele manier.

Tissues, please.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Man verrast vrouw met vakantie
Sluiten