Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 25 feb 2015 / 10:54 uur

Man gooit iPhone 6 in giftenbak tempel

In de Chinese provincie Guangdong maakte iemand een bijzondere foto van een wel heel gulle gever in de Mount Xiqiao tempel. Een van de bezoekers liet daar zondag namelijk zin iPhone 6 in een bak vallen voor donaties. Dat meldt The Shanghaiist.

Duizenden bezoekers

Tijdens de vakantie rondom het Chinees Nieuwjaar komen duizenden bezoekers naar de tempel. Sommigen steken wierook aan, anderen bidden en weer anderen geven een donatie. Dat laatste gebeurt meestal in de vorm van geld, maar zondag besloot iemand zijn smartphone aan de tempel te schenken.

Volgens de persoon die het moment fotografeerde, pakten medewerkers van de tempel de iPhone uit de bak en gaven het terug aan de gulle gever. Ze zouden hebben verklaard dat monniken geen gebruikmaken van Apple iPhones.

Briefgeld

De man nam de telefoon aan, lachte en gooide vervolgens talrijke briefjes van 100 yuan (15 euro) in de giftenbak.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man gooit iPhone 6 in giftenbak tempel
Sluiten