Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 18 feb 2015 / 14:10 uur

Jochie (4) schrijft brief aan man die puppy stal

De 2-jarige Ethan Ferrier was nog maar 2 jaar oud toen familiehond Fern van hun boerderij in het Verenigd Koninkrijk werd gestolen. Sindsdien is het knaapje ontroostbaar, meldt ABC7.

Briefje

De inmiddels 4-jarige Ethan is de vriendelijke viervoeter nog altijd niet vergeten. Nu hij heeft geleerd hoe hij moet schrijven, besloot hij een brief te schrijven aan de “stoute meneer” die zijn geliefde hond heeft gestolen.

“Aan de stoute man die Fern meenam”, begint hij de hartverscheurende brief. “Kan Fern nu alsjeblieft naar huis komen? Ik mis haar. Ethan.”

Hond William en Kate

De moeder van Ethan, de 32-jarige Jodie Ferrier, denkt dat de viervoeter is gestolen voor de fokkerij, aangezien zwarte cockerspaniëls enorm populair zijn geworden sinds prins William en Kate Middleton met hun spaniël Lupo werden gezien. Dat gebeurde in februari 2013, twee maanden voor Ethan’s hond werd gestolen.

“Ethan was zeer, zeer van streek toen Fern werd weggenomen van onze boerderij. Hij bleef maar vragen waarom iemand haar van ons weg zou willen nemen”, vertelt moeder. “Hij is Fern nooit vergeten en vraagt ons altijd of wij denken dat ze gelukkig is. Hij vraagt me elke ochtend of Fern naar huis komt en ik moet hem altijd vertellen dat ik het niet weet. Dat is hartverscheurend.”

Help Fern terugvinden

De brief van Ethan ging al snel viral en veel mensen hebben hulp aangeboden om Fern terug te vinden. Dat is nog niet gelukt, maar meer over de pogingen de viervoeter te lokaliseren vind je onder meer op Facebook en Twitter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Jochie (4) schrijft brief aan man die puppy stal
Sluiten