G. Reinards
G. Reinards Good vibes 20 feb 2015 / 11:00 uur

Duo ruilt gratis konijn voor luxe appartement

Het gezegde ‘van ruilen komt huilen’ geldt niet voor twee Nederlandse documentairemakers. De twee, Albert Klein Haneveld en Stefan Egberts, startten twee jaar geleden met een ruilproject. Ze begonnen met een gratis konijn en inmiddels hebben ze een luxe appartement voor zes personen.

Miljonair

De filmmakers gaan door met het ruilen van spullen totdat ze miljonair zijn. Het project begon met een konijn dat de twee heren gratis konden ophalen via Marktplaats. Het dier werd ingeruild voor een halogeenoven. Daarna volgden onder andere een dakpannenlift, een kaart voor de band The Kik en een oude Rolls-Royce.
De bolide werd ingeruild voor een wellnessarrangement voor 150 mensen. Deze waardebon van maar liefst 22.500 euro zorgde er uiteindelijk voor dat de twee mannen een heus appartement in Zuid-Duitsland bezitten.
De twee ruilkoningen leggen hun hele avontuur vast op video. ”Je moet ons project zien tegen de achtergrond van de crisis. Wij denken dat we een manier hebben om rijk te worden die eerlijk is”, zeggen Albert en Stefan tegen AD.

Wanner de twee heren een miljoen euro hebben, willen ze een film maken over hun belevenissen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Duo ruilt gratis konijn voor luxe appartement
Sluiten