Alex Ringeling
Alex Ringeling Good vibes 2 feb 2015 / 15:50 uur

Dubbeldekker verliest dak

In de Engelse hoofdstad Londen is vandaag één van de karakteristieke dubbeldekkers zijn bovenste verdieping verloren, nadat het voertuig tegen een overhangende tak reed. Dit meldt de Londense brandweer.

Lees ook: Vier doden bij busongeluk Duitsland

De bus had passagiers aan boord. Vijf van hen konden ter plaatse aan lichte verwondingen worden behandeld. Twee gewonden zijn naar een ziekenhuis gebracht. Volgens een woordvoerder van de brandweer hebben de inzittenden van de bus erg veel geluk gehad dat het ongeval niet erger afliep.

Lees ook: Elf gewonden bij busongeluk Den Haag

Het ongeluk in de wijk Holborn trok veel bekijks.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dubbeldekker verliest dak
Sluiten