Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 12 jan 2015 / 10:28 uur

Zwerfhond bewaakt graf puppy dagenlang

Een straathond in het Amerikaanse Georgia is in het nieuws. Deze moeder wijkt niet van de zijde van haar dode puppy. De viervoeter heeft haar overleden pup begraven en blijft sindsdien over haar pup waken. Dat meldt New York Daily News.

De 15-jarige fotograaf Hunter Cone was foto’s aan het maken in de buurt van een begraafplaats in de Amerikaanse staat Georgia toen hij de hond zag staan bij het lichaam van een overleden pup. Hij en zijn moeder Jennifer Cone probeerden het dier te eten te geven, maar ze rende weg.

Waken bij graf

“Ze liet ons niet dichtbij komen”, aldus Cone. “Ze was niet agressief hoor. Ze blafte niet naar ons of iets.” Hunter keerde een dag later met een groep mensen terug. Zij zagen dat de viervoeter de pup had begraven en nu waakte bij het graf.

Its up in NYC. This one tell about the efforts to get the laws changed and Savannah Morning News is highlighted in…

Gepostet von Hunter Cone am Sonntag, 11. Januar 2015

Pogingen om de rouwende hond te lokken slaagden niet. Wel werd een andere pup meegenomen.

Nog niet gevangen

Volgens The Savannah Morning News had de Savannah-Chatham Animal Control woensdag niet de beschikking over een agent en de juiste spullen om het dier te kunnen vangen. Hunter zag de hond zaterdag voor het laatst in de buurt van het graf.

https://www.youtube.com/watch?v=eFpv148GIcU

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zwerfhond bewaakt graf puppy dagenlang
Sluiten