Alex Ringeling
Alex Ringeling Good vibes 8 jan 2015

Zusjes kwartier na elkaar bevallen

In de Amerikaanse staat Pennsylvania zijn de 22-jarige Estefany Gonzalez en haar 23-jarige zus Yely binnen een kwartier na elkaar bevallen. Dit meldt ABC News. Beide dames zetten een kerngezonde dochter op de wereld.

Communicatie

De zusjes komen uit de Dominicaanse Republiek en spreken beiden geen Engels. Toen bij Yeli de vliezen braken en ze naar het ziekenhuis ging, nam ze haar eveneens hoogzwangere zusje mee om te helpen bij de communicatie. Korte tijd later bevielen de vrouwen vlak na elkaar in hetzelfde ziekenhuis van hun dochters.

Lees ook: Schattige baby eet voor het eerst ananas

De zusjes hebben gezegd te hopen dat hun dochters opgroeien alsof zij ook zusjes zijn, aldus ABC News.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Zusjes kwartier na elkaar bevallen
Sluiten