Michiel van Berkel
Michiel van Berkel Good vibes 6 jan 2015 / 15:48 uur

Zo vind je alle verstopte Mickey’s in Disney-films

Disney ziet het als een sport: Mickey Mouse verstoppen in hun films. De animators verstoppen de iconische muis al jarenlang, bijvoorbeeld in klassiekers als Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen en De Leeuwenkoning, maar ook nieuwere films als Frozen.

Ga er niet vanuit dat je Mickey zomaar hebt gevonden, want de tekenaars doen hun uiterste best om hem goed te verstoppen. Zo is in de film Frozen de olijke muis amper te spotten, maar in De Kleine Zeemeermin zien we Mickey samen met zijn vrienden Donald Duck en Goofy gewoon tussen het publiek zitten.

Lees ook: Mysterieuze code A113 ontdekt in films van Disney en Pixar

De Amerikaanse maker van animatiefilms was zo aardig een gedeelte van de verstopte Mickey Mouse-figuren te publiceren. Let wel: Dit zijn ze nog lang niet allemaal! Kan jij ze vinden?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zo vind je alle verstopte Mickey’s in Disney-films
Sluiten