Alrik de Jong
Alrik de Jong Good vibes 13 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Vrouwen bevallen in het wild voor realityshow

Waar vrouwen vroeger nog vaak thuis bevielen van hun baby’s, wordt tegenwoordig niets aan het toeval over gelaten en bijna altijd de voorkeur gegeven aan een bevalling het ziekenhuis. Heel anders gaat het er aan toe in de nieuwe realityshow Born in The Wild. De vrouwen die daaraan deelnemen, bevallen in het wild. Zonder doktoren.
In de controversiële televisieserie gaan de aanstaande moeders voor een compleet primitieve ervaring tijdens hun bevalling. “In de prehistorie ging het er ook zo aan toe. Dat gevoel wil ik ervaren. Ik wil niet ‘vastgebonden’ worden aan een ziekenhuisbed en afhankelijk zijn van een monitor”, zegt een van de deelnemende vrouwen tegen New York Post.

Lees ook: Vrouw ontdekt zwangerschap uur voor bevalling

De eerste trailer van het nieuwe programma is nu verschenen. Daarin is te zien dat vrouwen bevallen in een geïmproviseerde hut in Alaska, kilometers verwijderd van het meest dichtstbijzijnde ziekenhuis. Ondanks felle kritieken van medische experts, verschijnt Lifetime binnenkort op de Amerikaanse televisie.

De onderstaande video is niet geschikt voor tere zieltjes

https://www.youtube.com/watch?v=thnFbdkpIGg

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Vrouwen bevallen in het wild voor realityshow
Sluiten