Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 21 jan 2015 / 08:45 uur

Vrouw steelt televisie tussen haar benen

In het Costa Ricaanse Guapiles heeft een vrouw op wel heel bijzondere wijze een flatscreen televisie gestolen. Op beveiligingsbeelden is te zien hoe de vrouw haar rok optilt en de flatscreen tussen haar benen in meeneemt. De beelden staan al sinds 10 januari op YouTube, maar worden vooral de laatste dagen massaal bekeken.

Twee vrouwen

Te zien is hoe twee vrouwen een winkel binnenlopen. Een van de vrouwen pakt de televisie op, doet haar rok omhoog en plaatst de televisie tussen haar benen. Vervolgens loopt ze samen met de medeplichtige de winkel uit.

Uit verslagen blijkt dat alles gebeurde in niet meer dan 13 seconden. “Ze deed het zo snel dat niemand tijd had het op te merken of om erop te reageren”, aldus een verkoopster.

https://www.youtube.com/watch?v=QzhvvIc8ZIc

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw steelt televisie tussen haar benen
Sluiten