Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 28 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Vrouw scheidt na maand van slaapverslaafde man

Een Egyptische rechtbank heeft geoordeeld in het voordeel van een vrouw, die van haar man wilde scheiden op basis van het feit dat haar man verslaafd is aan slapen. Dat meldt de Arabische krant Al Ittihad.

Maandje getrouwd

De man en vrouw stapten een maand geleden in het huwelijksbootje, maar de vrouw ontdekte al snel dat hij toch niet haar prins op het witte paard was. Volgens de vrouw ging haar echtgenoot direct naar bed wanneer hij terugkwam van werk. Over het algemeen werd hij pas 15 uur later wakker.

Lees ook: De 7 opmerkelijkste redenen voor een scheiding

Verder verklaarde ze tegenover de rechtbank dat ze door de slaapverslaving van manlief niet of nauwelijks met elkaar praatten. Voor de twee in het huwelijksbootje stapten, wist de vrouw niets van de bijzondere slaapgewoonte van de man.

Beschamend

De vrouw liet weten dat ze zich meerdere keren schaamde voor haar man. Zo dutte hij soms in wanneer vrienden of familieleden op visite waren. De echtgenoot verklaarde tegenover de rechter dat hij niet aan een ziekte leed, maar dat hij ‘gewoon’ verslaafd was aan slapen.

De rechtbank bepaalde dat de vrouw van haar man mag scheiden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Vrouw scheidt na maand van slaapverslaafde man
Sluiten