Alex Ringeling
Alex Ringeling Good vibes 10 jan 2015

Vrouw ontdekt zwangerschap uur voor bevalling

Katie Kropas, een vrouw uit de Amerikaanse staat Massachusetts, kreeg eerder deze week de verrassing van haar leven. De vrouw werd wakker met enorme rugpijn en spoedde zich naar een ziekenhuis. Hier bleek dat ze negen maanden zwanger was en aan het bevallen was.

Kropas had tot dat moment geen idee dat ze in verwachting was, zo meldt lokale zender WBZ-TV.

Dik

"Ik kwam er om 10:15 uur achter, om 11: 06 uur was ze geboren", zo zegt Kropas tegen de zender. In het ziekenhuis van South Weymouth beviel ze van een kerngezonde dochten van 10 pond. "Ik dacht dat ik dik was geworden door de feestdagen, maar had nooit bedacht dat ik wel eens zwanger zou kunnen zijn. Nooit," aldus de kersverse moeder.

Lees ook: Zusjes kwartier na elkaar bevallen

Niet ongebruikelijk

Dokter Kim Dever van het ziekenhuis stelt tegen de zender dat zo’n verrassingsbaby niet ongebruikelijk is. "We maken dit een aantal keer per jaar mee," stelt de arts. Het komt vaker voor bij vrouwen die te dik zijn en bij eerste zwangerschappen.

Kropas mag dan verrast zijn, ze meldt wel zielsgelukkig te zijn met haar dochter, die ze Elle heeft genoemd. "Ik hou van haar," aldus de moeder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Vrouw ontdekt zwangerschap uur voor bevalling
Sluiten