Alex Ringeling
Alex Ringeling Good vibes 5 jan 2015 / 15:50 uur

Video: Ontsnapte emoe speelt Road Runner in verkeer

In het Israëlische Tel Aviv heeft een ontsnapte emoe voor de nodige consternatie gezorgd door tussen het verkeer door te rennen. Verscheidene automobilisten moeten haast gedacht hebben in een aflevering van de tekenfilmserie Road Runner te zijn beland.

Ontsnapt

Het dier ontsnapte van een boerderij en kwam uiteindelijk op de snelweg terecht. De vogel, die bijna 50 kilometer per uur kan rennen en zo’n twee meter groot kan worden, haalde links en rechts auto’s in, waarvan de bestuurders verbijsterd achterbleven.

Uiteindelijk kon de emoe naar een winkelcentrum worden gedreven, waar het dier werd gevangen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Video: Ontsnapte emoe speelt Road Runner in verkeer
Sluiten