Puck Roest
Puck Roest Good vibes 12 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Smokkelaar plakt 94 iPhones op lichaam

Een creatieve smokkelaar is door de Chinese douane opgepakt toen hij het land probeerde binnen te komen met maar liefst 94 iPhones. De man had de Apple-toestellen met flink wat duct tape op zijn lichaam geplakt. Dat meldt Sina News.

De man uit Hong Kong had de toestellen overal rond zijn lichaam gebonden: van zijn bovenlichaam tot aan zijn benen. Hij werd uit de rij bij de douane gehaald "omdat hij zo raar liep". Op afbeeldingen is te zien dat het om zowel iPhone 6 als iPhone 6 Plus-toestellen gaat.

Ondanks dat de telefoons al maanden in China te koop zijn, worden er nog veel toestellen over de grens gesmokkeld. Met de gestolen iPhones kan in China gemakkelijk veel geld worden verdiend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Smokkelaar plakt 94 iPhones op lichaam
Sluiten