Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 12 jan 2015 / 14:52 uur

Slapende kinderen en hond zijn te schattig

Deze te schattige foto’s zullen het begin van je werkweek een stuk draaglijker maken. Maak kennis met peuter Theo, puppy Beau en baby Evangeline. Van deze drie worden prachtige foto’s gemaakt tijdens het doen van een dutje.

Moeder Jessica Shyba is een fervent blogger en zal volgende maand een boek uitgeven met foto’s van haar duttende zoontje en hond. Die foto’s zijn meer dan schattig, maar sinds de komst van dochter Evangeline is de aaibaarheidsfactor van de afbeeldingen alleen maar gestegen.

Kijk hieronder en geniet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Slapende kinderen en hond zijn te schattig
Sluiten