Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 26 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Schattig: Zeeotter knuffelt en wast pup

De liefde van een moeder voor haar kind, is een van de mooiste dingen die er is. Dat geldt niet alleen bij mensen, maar ook bij dieren. Onderstaande beelden van een otter die haar pup knuffelt en wast, zijn hartverwarmend.

Liefdevolle beelden

In de video is te zien hoe de moeder en haar pup in een rivier drijven. De pup ligt bovenop de moeder, die de kleine liefdevol wast en knuffelt.

Het schattige familiemomentje is vastgelegd door Geraldinge Davies, die aan het zeilen was in Monterey, in de Amerikaanse staat Californie. “Ik woon met mijn man op een zeilboot. We waren in Monterey Harbour toen we deze moeder met haar pup zagen”, zo vertelt ze.

‘Bijzondere ervaring’

“We keken ongeveer drie weken lang elke dag naar haar en uiteindelijk voelde ze zich redelijk relaxt als we haar bekeken”, vervolgt ze. “Het was een heel bijzondere ervaring, zeker omdat ze een pup had.”

Lees ook: Schattig: Puppy vs. flesje water

De beelden zijn extra bijzonder omdat de zeeotter met uitsterven wordt bedreigd. Hun aantal neemt snel af als gevolg van jacht en infrastructuur die hun natuurlijke habitat bedreigt.

Lees ook: Baby-otter die leert zwemmen is te lief

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Schattig: Zeeotter knuffelt en wast pup
Sluiten