D. van Aken
D. van Aken Good vibes 19 jan 2015 / 08:35 uur

Schattig dwergnijlpaardje moet zijn soort redden

Dwergnijlpaarden zijn een bedreigde diersoort. Het aantal exemplaren van dit schattige beestje dat in het wild leeft wordt geschat op 3000 stuks. Ook worden er amper mannetjes geboren in gevangenschap.

De geboorte van een mannelijk dwergnijlpaard in Londen is dan ook een wonder. Flora, een 28-jarige dwergnijlpaard, heeft een zoon gekregen. De kleine kwam op 26 december ter wereld en nu zijn de eerste beelden van het hummeltje op YouTube gezet.

Moeder en zoon maken het duidelijk goed. We zien ze lekker een dipje nemen in het zwembad en beetje ronddartelen in het hooi.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Schattig dwergnijlpaardje moet zijn soort redden
Sluiten