Thomas Stevens
Thomas Stevens Good vibes 10 jan 2015

Say cheese: Schat, ik ben zwanger

In het kader van hartverwarmende momenten die op camera zijn opgenomen konden we je deze niet onthouden.

De komst van social media heeft ervoor gezorgd dat tegenwoordig alle heuglijke levensgebeurtenissen te horen worden gedeeld met de rest van de wereld. Zo ook Jessica Devins uit Minneapolis, zij en haar man hebben sinds hun eerste date iets met fotohokjes en kunnen er dan ook geen voorbijlopen zonder een foto te laten nemen.

Nadat ze van een ogenschijnlijk onschuldige pizza hebben genoten komen ze weer langs een zogeheten ‘photobooth’, alleen deze keer heeft ze een speciale boodschap voor haar man, ze is namelijk zwanger. Bekijk zijn reactie in het filmpje.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Say cheese: Schat, ik ben zwanger
Sluiten