Alex Ringeling
Alex Ringeling Good vibes 11 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Ouders filmen kind (1) met pistool in mond

In de Amerikaanse staat Indiana zal een ouderpaar waarschijnlijk niet de prijs voor ‘Ouders van het Jaar’ winnen. De politie heeft namelijk een onderzoek naar het koppel ingesteld, nadat er op een mobiele telefoon een filmpje werd gevonden waarin hun 12 maanden oude kind een pistool in haar mond steekt. Dit meldt NBC News.

‘Pang’

Het filmpje werd gevonden nadat de politie de 19-jarige vader arresteerde toen deze een pistool wilde verkopen aan een undercoveragent. In de video is volgens de politie te horen dat de ouders het kind aansporen om ‘pang’ te zeggen. Ook doen de vader en de 22-jarige moeder niets als de baby het .40 kaliber pistool in haar mond steekt.

Vervolging

De ouders worden vervolgd wegens verwaarlozing van het kind en roekeloosheid met een vuurwapen. De moeder heeft tijdens een verhoor verklaard dat het om een nepwapen ging, een zogenoemd balletjespistool.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Ouders filmen kind (1) met pistool in mond
Sluiten