Thomas Stevens
Thomas Stevens Good vibes 3 jan 2015

Oeps? Politiebaas VS schiet echtgenote neer in bed

De politiechef van het Amerikaanse Peachtree City (Georgia) heeft naar eigen zeggen per ongeluk zijn slapende echtgenote neergeschoten. De 57-jarige man zou zijn vuurwapen mee naar bed hebben genomen, berichtten Amerikaanse media vrijdag.

“Het wapen lag in bed. Ik wilde het verplaatsen, opzij leggen, toen ging het af”, verklaarde de man in een telefoongesprek met de hulpdiensten dat later openbaar is gemaakt. Op de achtergrond is het gekreun van de gewonde vrouw te horen.

Kritieke toestand

De medewerkster van de meldkamer reageert verbaasd als de beller zich na enige tijd voorstelt als de politiebaas van de circa 35.000 inwoners tellende gemeente. “U bent de politiechef van Peachtree City?”, vraagt de vrouw. “Helaas wel”, reageert de politieman.

De neergeschoten echtgenote is in kritieke toestand overgebracht naar een ziekenhuis in Atlanta. Haar man zit voorlopig thuis. Hij zou niet worden verdacht van een misdrijf, maar moet wel de uitkomst van het onderzoek naar de schietpartij afwachten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Oeps? Politiebaas VS schiet echtgenote neer in bed
Sluiten