Astrid Ottens
Astrid Ottens Good vibes 6 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Messenwerpact bij talentenjacht gaat bijna mis

Je kunt de televisie tegenwoordig bijna niet aanzetten zonder langs een talentenjacht te zappen. Met de meest bizarre talenten stelen mensen de show bij programma’s als Holland’s Got Talent en The Voice. Ook in het buitenland zijn talentenjachten razend populair, maar sommige acts leveren spannende momenten op.

Een duo uit Litouwen zorgde voor een moment waarbij alle kijkers hoogstwaarschijnlijk even hun adem inhielden. Het tweetal liet een messenwerp-act zien bij Lithuania Got Talent, maar bleek toch moeite te hebben om op het podium van zo’n groot programma te presteren.

Lees ook: 81-jarige Leon wint Holland’s Got Talent

Op het filmpje dat op YouTube verscheen, is te zien hoe een man met een worp van zijn mes bijna het hoofd van zijn assistent raakt. Gelukkig loopt de act op het nippertje goed af, maar het scheelde niet veel of de messenwerper moest op zoek naar een nieuwe assistent.

https://www.youtube.com/watch?v=3Mrwjg0yrpQ

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Messenwerpact bij talentenjacht gaat bijna mis
Sluiten