Elena van Doorn
Elena van Doorn Good vibes 17 jan 2015 / 20:20 uur

Man vindt reddende engel op Facebook terug

Een 53-jarige vader maakte een erg slechte start in 2015 toen hij midden op straat een hartaanval kreeg. Zijn redder heeft hij eindelijk weten op te sporen met behulp van Facebook. Ze zullen elkaar binnenkort ontmoeten zodat John Ellicock alsnog de kans krijgt om haar te bedanken. Dat meldde de Mirror.

Ellicock was rustig zijn hond aan het uitlaten, toen hij ineens duizelig werd. Hij stortte ineen en verlies een paar keer het bewustzijn. De 53-jarige postbezorger dacht dat hij er geweest was, toen een paar mensen hem passeerden, maar niet stopten. Gelukkig was daar Sukaina Haddad, die haar auto stopte en snel het noodnummer belde.

Lees ook: Jochie slikte batterij in als baby, kan nu weer eten

In tranen

Haddad bleef bij de vader van twee totdat de ambulance ter plaatse kwam en ze fermde zich over de hond. Ellicock werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar onderging hij een dotter-behandeling. Hierdoor kon de man zijn redder niet meer bedanken. "Door de staat waarin ik was en door alle chaos om me heen, had ik geen tijd om te vragen naar een naam of andere gegevens. Maar ik was vastbesloten haar te vinden."

Na zijn ontslag uit het ziekenhuis, drie dagen later, plaatste hij een oproep op sociale media. Aan de Mirror vertelt hij in tranen uit te zijn gebarsten toen zijn redder eindelijk reageerde: “Ik was het.”

De twee hebben elkaar gesproken via Facebook, maar gaan binnenkort ook in het echt afspreken. "Ik heb haar al bedankt, maar ik wil haar graag ontmoeten om haar een knuffel te geven en bloemen en chocola."

Lees ook: Heel grappig: Intro Friends zonder muziek

Op Facebook reageerde Sukaina door te zeggen: "Bedankt voor de lieve reacties. Ik heb gewoon gedaan wat hopelijk iedereen zou doen. Ik ben erg blij dat John weer in orde is."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man vindt reddende engel op Facebook terug
Sluiten