Astrid Ottens
Astrid Ottens Good vibes 6 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Man verliest baan na tattoo zetten in dronken bui

Speltip 317: Loop nooit naar binnen bij een tattooshop als je dronken bent. Voor de Britse Lee komt dit te advies helaas te laat. In een stomdronken bui liet hij een tatoeage zetten in zijn gezicht. De 35-jarige Brit raakte hierdoor zijn baan kwijt en gaat voortaan door het leven als huilende clown. Dat schrijft Grimsby Post.

Vriendendienst

Een vriend van de Brit schepte tijdens een feestje op dat hij een tattoopistool in elkaar kon zetten. Lee vond dat naar eigen zeggen cool en was wel in voor een gekke actie. "Hij had alleen geen inkt, dus iemand haalde een printcartridge", zegt Lee.

Pas toen hij de volgende ochtend wakker werd, zag de pechvogel wat voor ravage het tattoopistool had aangericht in zijn gezicht. "Wat heb ik mezelf in hemelsnaam aangedaan? Het lijkt wel alsof een buitenaards wezen op mijn gezicht heeft geniesd", zegt hij in Britse media. Ook zijn werkgever was niet blij met Lee’s actie: hij werd de volgende dag op staande voet ontslagen.

Lees ook: Dit zijn de lelijkste tatoeages ooit

Lee zet op het moment alles op alles om zijn tatoeages te laten verwijderen, onder andere door middel van laserbehandelingen. Helaas voor hem heeft dit tot nu toe weinig resultaat.

https://www.youtube.com/watch?v=UVZrwCsud5E

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Man verliest baan na tattoo zetten in dronken bui
Sluiten