D. van Aken
D. van Aken Good vibes 27 jan 2015

Man traint konijn om hem bier te brengen in karretje

De maker van dit filmpje had duidelijk flink wat vrije tijd en dus werd het schattige konijntje van zijn vriendin zijn nieuwe project. Nee, Wallace werd niet naar het tuinschuurtje gebracht in afwachting van het kerstdiner. Het beestje is keihard in training gegaan om een belangrijke taak uit te voeren: een ijskoud biertje halen met een karretje.

De briljante konijnentrainer meldt in de omschrijving van het YouTube-filmpje dat het intelligente knaagdier een jaar lang in training is geweest om tot deze epische prestatie te komen.

Lees ook: De 22 leukste kerstkonijnen van 2014

"In a million years, neither Wallace nor I would have guessed that our creative endeavors would take this route but after such a long journey we arrive at this significant moment", aldus een zeer trotse maker. "I couldn’t have done any of this if it wasn’t for Wallace, and he wouldn’t have done any of it if he was given a choice… or had any brain power to make a choice".

We kunnen hier wel spreken van bier met extra hop.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Man traint konijn om hem bier te brengen in karretje
Sluiten