Michiel van Berkel
Michiel van Berkel Good vibes 26 jan 2015 / 13:32 uur

Man tovert huis om tot kattenspeelparadijs

Toen Peter Cohen zijn huis kocht, bedacht hij dat zijn woning een leuke speelplaats moest zijn voor katten. Daar is de aannemer alleen een beetje in doorgeslagen. Waar de gemiddelde katteneigenaar het houdt bij een mandje en krabpaal, gaat de Amerikaanse Peter een stuk verder. Wat heet: hij heeft tot nu toe ruim 30.000 euro verspijkerd aan zijn woning.

De duizenden euro’s worden goed besteed, want dierenvriend Peter heeft maar liefst 15 katten rondlopen. “We proberen voornamelijk kittens te adopteren die andere mensen niet willen. Bijvoorbeeld kittens die getraumatiseerd zijn geraakt”, zo liet Cohen zich eerder ontvallen in een interview met Catter.

Lees ook: Lief: Hond redt kat uit benarde situatie

Als vrijetijdsbesteding bouwt Peter aan nieuwe kattenprojecten. Bijvoorbeeld een spiraalvormig paadje dat hij in zijn kantoor heeft gebouwd. “Ik dacht dat de katten er alleen naar zouden kijken, maar ze gebruiken het ook echt."

Mocht u denken “Dat lijkt mijn Poekie ook wel wat”, dan heeft u geluk. Peter heeft samen met zijn broer een aannemingsbedrijf en is vast en zeker bereid uw huis om te toveren tot een ware oase voor katten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man tovert huis om tot kattenspeelparadijs
Sluiten