Michiel van Berkel
Michiel van Berkel Good vibes 26 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Leest iemand stiekem jouw post? Zo leert ‘ie het af!

Niets is zo irritant als personen die jouw persoonlijke post openmaken. Daar kan Youtuber Edamame over meepraten. Zijn vader maakt constant – ongevraagd – zijn post open. Begrijpelijk irritant, vandaar dat Edamame besloot zichzelf een ‘bom’ te sturen en zijn vader tijdens het openmaken van de post te filmen.

Op de video is te zien hoe het nieuwsgierige aagje aan zijn bureau door de post zit te neuzen, totdat zijn oog val op een witte koker. Zoals verwacht kan vaderlief zich niet inhouden en slaat hij zijn slag…

Het versturen van de zogenoemde glitterbrieven groeit sinds enkele weken aan populariteit. Dat is voornamelijk te danken aan de 22-jarige Matthew Carpenter, die de website ShipYourEnemiesGlitter.com in het leven riep. Daar kun je – je raadt het al – anoniem brieven vol van de glimmende troep rondsturen.

De echtheid van het filmpje wordt door sommigen betwijfeld; het zou namelijk ook een goede marketingstruc kunnen zijn. Mocht dat niet het geval zijn, dan is één ding zeker: pa zal het wel uit zijn hoofd halen om nog een keer andermans post te openen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Leest iemand stiekem jouw post? Zo leert ‘ie het af!
Sluiten