Astrid Ottens
Astrid Ottens Good vibes 10 jan 2015 / 19:48 uur

Klein meisje heeft pitbulls volledig onder controle

Wie denkt dat alle pitbulls gevaarlijke honden zijn, moet even naar onderstaand filmpje kijken. In de video, die een aantal dagen geleden op YouTube verscheen, is te zien hoe een 4-jarig meisje de volledige controle heeft over zes pitbulls.

Zodra het etenstijd is roept het meisje de beesten bij elkaar, stuk voor stuk moeten ze dan netjes gaan zitten. Als dat niet meteen gebeurt, klapt hun kleine baasje in haar handen en gehoorzamen de huisdieren alsnog.

Zie ook: Pup wil mand terug van kat

Als alle honden netje op hun plaats zitten is het tijd om het voer erbij te pakken. In plaats van zes bakken voor de hondenneuzen te zetten, pakt het meisje twee grote bakken en strooit alle brokken over de vloer. Hoe graag ze ook willen aanvallen, de pitbulls wachten netjes op het commando van hun baasje voordat ze beginnen met eten. Zo blijkt: niet alle pitbulls zijn gevaarlijk.

https://www.youtube.com/watch?v=zQVZc7IVfpQ

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Klein meisje heeft pitbulls volledig onder controle
Sluiten