Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 29 jan 2015 / 11:40 uur

Is dit de langste rij ooit voor een Burger King?

Een lekkere whopper naar binnen werken is op zijn tijd hartstikke lekker. Daarvoor twee uur lang in de rij staan, lijkt echter wat ver te gaan. Het is wel wat er gebeurde in het Franse Lille, waar deze week een nieuwe Burger King opende.

Gratis maaltijd

Om de opening te vieren, ontvingen de eerste 6000 klanten een gratis maaltijd. Die actie gold tussen 17:00 en 22:00 uur. Volgens Franse media stonden de mensen echter al vanaf 15:00 uur in de rij.

Helemaal verwonderlijk is het gedrag van de Fransen niet. Burger King was namelijk 18 jaar lang uit het Franse straatbeeld verdwenen. De restaurants sloten in 1997 hun deuren als gevolg van slechte verkoopcijfers.

Parijs

Het nieuwe restaurant in Lille bevindt zich in een winkelcentrum. The home of the whopper heeft 300 zitplaatsen en er zijn bijna 100 werknemers actief. Binnenkort opent er ook een Burger King-restaurant in het centrum van Parijs, in de buurt van de Champs-Élysées.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Is dit de langste rij ooit voor een Burger King?
Sluiten