Carmen Dorlo
Carmen Dorlo Good vibes 7 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Gelukkige vrouw krijgt toch kind na vroege menopauze

Allison Noyce zat op haar 20ste al in de overgang. Ze zou geen kinderen kunnen krijgen. Nadat ze zich bij dit verschrikkelijke nieuws had neergelegd, gebeurde er vijftien jaar later een wonder: ze was toch zwanger. Dat meldt Daily Mail.

De 36-jarige Noyce was bang voor een kankergezwel toen ze iets in haar buik voelde en buikpijn had. Haar dokter vertelde haar echter dat ze acht maanden zwanger was.

Twaalf dagen later beviel Noyce van een dochtertje, genaamd Sophie. "Sophie is echt een wonder," aldus Noyce. "We konden het echt niet geloven toen doktoren ons vertelden dat we zwanger waren, laat staan acht maanden."

Onmogelijk

Noyce was na de overgang die plaatsvond op haar 20ste nog een keer naar de dokter geweest om te checken of ze echt niet zwanger kon worden. Hij bevestigde haar dat een zwangerschap onmogelijk was.

Lees ook: Moeder bevallen van bijzondere vierling

"Het was verschrikkelijk om op mijn 20ste al te horen dat ik nooit een gezin zou hebben. We hadden het hele idee van een kind al opgegeven," aldus Noyce. "Mijn man had zelfs een bucketlist gemaakt met dingen die we konden doen als koppel zonder kinderen." De twee maakten een wereldreis en hadden uitdagende hobby’s.

Verrassing

De zwangerschap was dus een enorme verrassing, maar geweldig nieuws. "Sophie was perfect, mooi. Na mijn zwangerschap van twaalf dagen kon ik het echt niet geloven: ik was eindelijk een moeder."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Gelukkige vrouw krijgt toch kind na vroege menopauze
Sluiten