Alex Ringeling
Alex Ringeling Good vibes 5 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Dronken Schot op skippybal door tunnel

In het Schotse Dundee heeft een dronken man de gemoederen aardig beziggehouden tijdens Oud en Nieuw. De man stuiterde op een skippybal door een tunnel die bedoeld is voor auto’s. Een ooggetuige zegt tegen de BBC: “Het leek wel een scène uit de film THe Hangover.”

Dronken

Jamie Shankland, die door de tunnel reed in zijn auto, zag het hele voorval voor zijn neus gebeuren. Shankland vertelt aan de omroep dat de man behoorlijk dronken was. "De politie had de weg geblokkeerd, waardoor ik moest stoppen. Ik stapte uit en zag een rode ballon met een man erop," aldus de automobilist, die er wel om kan lachen. "Pas later zag ik dat het een skippybal was."

Schaapachtig

De agenten hebben de dronken Schot staande gehouden en een hartig woordje met hem gewisseld. "Hij keek een beetje schaapachtig. Je kon zien dat hij wist dat hij iets verkeerd gedaan had, maar dat hij niet precies wist wat dan," aldus Shankland, die eraan toevoegt dat het voorval heel anders had kunnen aflopen. "Hij ging recht op het verkeer af, in plaats van er van weg te stuiteren".

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Dronken Schot op skippybal door tunnel
Sluiten