Carmen Dorlo
Carmen Dorlo Good vibes 7 jan 2015

Dit is de succesvolste deelnemer van een tv-show

Wat zou jij doen als je de loterij wint? Of een spelshow op televisie? Zou je op vakantie gaan naar de Bahama’s? Zou je met je hele familie iets leuks gaan doen? Zou je een auto kopen voor die vriendin die het wat moeilijker heeft de laatste tijd? Of zou je een onbewoond eiland kopen?

Lees ook: Wens van doodzieke vrouw komt uit door zus

Iedereen denkt er wel eens over na. ‘Wat zou ik toch doen met veel geld?’ Veel geld winnen op televisie komt dan ook wel vaker voor, maar ligt meestal wat verder weg. Niet voor Ma Ghina Lorca, die maandag mee deed met het Amerikaanse spelprogramma The Price is Right, waarbij deelnemers moeten raden hoeveel een product kost. Wie het dichtstbij zit, wint de prijs. Dit heeft dus veel met geluk en inschattingsvermogen te maken.

Geluk

Ghina Lorca werd uit het publiek gehaald en won meteen een open haard door haar geschatte prijs van dit product. Daarna won ze nog een motor en een quad. Was ze toen klaar? Nee. Ze schatte de prijs van twee producten op de dollar goed en won nog een 26.000 dollar. Daarna raadde ze nog een keer alles goed en won ze nieuwe fietsen, een vakantie naar Wenen en een nieuwe auto.

Nou, dat gunnen we haar wel, toch? Nu wij nog.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Dit is de succesvolste deelnemer van een tv-show
Sluiten