Carmen Dorlo
Carmen Dorlo Good vibes 4 jan 2015 / 14:49 uur

Deze robotjurk valt ongewenste mannen aan

Sta je in de kroeg en is de afwijzing "nee" niet genoeg voor mannen? Werkt de "Oh, ik ben superlesbisch met mijn vriendinnen en niet op zoek naar een man" ook niet? Voel je je geneigd om alleen nog maar naar vrouwenbars te gaan om het lastigvallen-aspect in normale kroegen tegen te gaan?

Lees ook: Dronken man belt politie: Ik ben Nicki Minaj

Dan heeft mode-ontwerpster Anouk Wipprecht de perfecte oplossing voor je: een robotjurk die irritante mannen voor je aanvalt.

Spin

De jurk gebruikt sensoren die opmerken of de stressniveaus in je lichaam verhogen. Ook kijken ze naar de omgeving. De jurk zou de kwaliteiten van een spin na moeten bootsen. Dus als je hartslag verhoogt en er iemand in jouw omgeving staat, krijgt ‘ie even een fijne prik in zijn schouder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze robotjurk valt ongewenste mannen aan
Sluiten