Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 3 jan 2015 / 18:20 uur

Cursus selfies maken in maart van start

Wil jij weten hoe je de perfecte selfie maakt? In het centrum van Londen is het nu mogelijk een gekwalificeerd selfie-maker te worden. Een college gaat studenten daar een topic ‘selfies maken’ aanbieden. Dat meldt The Telegraph.

Officieel heet de topic ‘de kunst van van het fotografisch zelfportretteren’. Het topic zal worden gegeven door het City Lit College in Convent Garden en gaat in maart van dit jaar van start. Het topic duurt een maand en bestaat uit lezingen en seminars om ‘het kritisch inzicht in het fotografische zelfportret te verbeteren’.

Studenten moeten zich erop voorbereiden dat ze in hun eigen verzameling selfies moeten zoeken, omdat van deelnemers aan de cursus ook wordt verwacht dat ze hun eerdere werk kritisch bekijken. Daarnaast wordt van deelnemers verwacht dat ze ‘een kritisch blik werpen op het werk van een verscheidenheid aan beoefenaars’.

Lees ook: Vader filmt dochter tijdens selfie fotoshoot

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Cursus selfies maken in maart van start
Sluiten