Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 27 jan 2015

Buldog krijgt bot niet door luik

Honden zijn een verademing! Op de Metro-redactie smullen we elke dag weer van de leuke, lieve en schattige video’s die voorbij komen. De onderstaande video zouden wij als ‘schattig’ en ‘hilarisch’ willen omschrijven.

Bot

In de video is te zien hoe Russet, een 3-jarige Engelse bulldog, probeert een stuk bot door de deur te krijgen. De viervoeter moet daar nogal wat moeite voor doen; het bot blijkt namelijk ‘te breed’ om door het hondenluik te kunnen.

Het vergt wat creatief denkwerk van het dier om het enorme bot door de deur te krijgen, maar Russet bewijst een vastberaden hond te zijn. Na heel wat pogingen slaagt ze er uiteindelijk in de lekkernij aan de andere kant van de deur te krijgen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere donderdag om 16.00 uur een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Buldog krijgt bot niet door luik
Sluiten