Elena van Doorn
Elena van Doorn Good vibes 28 jan 2015 / 09:40 uur

Briljant: Obama ‘zingt’ Uptown Funk

Het is de maker van Baracksdubs op Youtube weer gelukt. Deze gebruiker knipt op werkelijk briljante wijze toespraken van Obama zodat het lijkt alsof hij bekende hits ‘zingt’. Dit keer flikte hij het met Mark Ronson en Bruno Mars’ Uptown Funk.

Met beat en melodie eronder lijkt het net echt, Barack Obama die ‘optreedt’. De gebruiker liet de Amerikaanse president eerder al ‘Call Me Maybe’ van Carly Rae Jepsen, ‘Sexy and I know it’ en ‘Get Lucky’. De video’s werden enorme hits met ‘Call Me Maybe’ aan de top met bijna 44 miljoen views.

Lees ook: Zo reageren passagiers op de ‘insane-knop’

Ook Hilary Clinton mocht recentelijk meedoen in een van de ‘dubs’:

De Call Me Maybe-‘cover’ werd het meeste bekeken:

https://www.youtube.com/watch?v=hX1YVzdnpEc

Lees ook: Vrouw vindt de ware niet en trouwt met zichzelf

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Briljant: Obama ‘zingt’ Uptown Funk
Sluiten