Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 21 jan 2015 / 15:00 uur

Boek vernietigt zichzelf na 24 uur

Voor mensen die van thrillers houden, is het nieuwe boek van auteur James Patterson absoluut de moeite waard. Het nieuwste leesvoer van Patterson is namelijk spannender dan spannend; het boek Private Vegas geeft de lezer slechts 24 uur om het boek uit te lezen. Dat meldt Gizmodo.

24 uur

Wanneer de lezer er niet in slaagt het boek binnen 24 uur uit te lezen, vernietigt het zichzelf. Van deze zelfvernietigende boeken zijn 1000 digitale preview-exemplaren. Deze zijn een paar dagen voordat het boek in de winkel komt te liggen al verkrijgbaar. Na 24 uur worden deze digitale exemplaren gewist.

Voor de echte thriller-fan is er ook een echt exemplaar met aftelklok. Hiervoor moet echter wel diep in de buidel worden getast. Dit boek kost ruim 294.000 dollar (zo’n 250.000 euro).

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Boek vernietigt zichzelf na 24 uur
Sluiten