Michiel van Berkel
Michiel van Berkel Good vibes 27 jan 2015

Bizar: ‘Dode’ kat klimt na dagen uit eigen graf

Mocht u zich afvragen waar het gezegde ‘Katten hebben negen levens’ vandaan komt, lees dan het avontuur van kater Bart.

Tot groot verdriet van baasje Ellis Hutson werd kater Bart enige dagen geleden door een auto aangereden. Het beestje raakte zwaargewond. Sterker nog: volgens Ellis was zijn huisdier overleden. Bart werd in de achtertuin begraven, zo schrijft Fox 13. Ellis hoefde gelukkig niet lang te treuren om het verlies van zijn geliefde kater…

Zombie

Een paar dagen na de begrafenis stond de ‘dode’ Bart namelijk in de tuin van de buren. Ellis wreef eens goed in zijn ogen, maar kwam tot de conclusie dat het tot echt om ‘zijn’ Bart ging. De kat bleek helemaal niet overleden en had zichzelf uit z’n graf gegraven. Best knap, wetende dat het beestje lelijk gewond was geraakt. Ondanks een gebroken kaak, een blind oog en verschillende andere verwondingen, bleek Bart levenslustig genoeg om zichzelf te bevrijden.

Lees ook: Man tovert huis om tot kattenspeelparadijs

Bart is alsnog naar een dierenhospitaal gebracht en gaat binnenkort onder het mes. Tot die tijd zorgen de verzorgers van dierenwelzijnsorganisatie Human Society of Tampa Bay ervoor dat het hem aan niets ontbreekt.

Naar alle waarschijnlijkheid zal de kater het bizarre avontuur overleven, maar wel permanent aan één oog blind blijven.

FOX 13 News

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Bizar: ‘Dode’ kat klimt na dagen uit eigen graf
Sluiten