Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 2 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

Bizar: Baby knuffelt met Burmese python

Veel mensen zullen de ouders van het meisje in onderstaande video als onverantwoordelijk omschrijven. Op de beelden is namelijk te zien dat de 14 maanden oude baby aan het spelen is met een mogelijk dodelijke slang.

Nay Nay

De beangstigende beelden tonen de schattige Alyssa Guarino die aan het knuffelen is met Nay Nay, een Burmese python van zo’n 4 meter lang. De beelden zijn gemaakt door vader Jamie Guarino en zijn geschoten in hun woning in de Amerikaanse plaats Michigan.

Hoewel voor veel ouders dit scenario een complete nachtmerrie zou zijn, ziet vader Jamie het als de normaalste zaak van de wereld. De slangenfanaat, 34 jaar, plaatste de video op YouTube, omdat hij wilde aantonen dat slangen zoals de 10-jarige Nay Nay, volkomen veilig zijn.

Lang en dodelijk

Burmese pythons behoren tot de top-zes van grootste slangen ter wereld. Het dier wordt in uitzonderlijke gevallen ruim 6,5 meter. De gemiddelde lengte van het dier is bijna 5 meter.

De Burmese python heeft dan wel geen giftanden, maar kan met zijn tanden wel een prooi grijpen en voorkomen dat deze ontsnapt. Een Burmese python van drie meter is in staat een kind te doden, grotere versies kunnen ook volgroeide volwassenen om het leven brengen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Bizar: Baby knuffelt met Burmese python
Sluiten