Thomas Stevens
Thomas Stevens Good vibes 10 jan 2015

Au! Met deze wraaklustige kat valt niet te sollen

Deze Russische kat is zeker geen poesje om zonder (oven)handschoenen aan te pakken. Daar komt de man in onderstaande video gauw genoeg achter. In een poging om de duivelse kat te aaien denkt de Rus slim te zijn door een paar ovenhandschoenen aan te trekken.

Al snel blijkt dat de kat daar met gemak doorheen bijt en deze is inmiddels ‘not amused’ en besluit wraak te nemen. Nadat de man wederom aangevallen wordt denkt hij uiteindelijk veilig te zijn door naar buiten te vluchten.

Niets is minder waar als blijkt dat de kat gewoon een andere route neemt om de wraakactie te vervolgen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Au! Met deze wraaklustige kat valt niet te sollen
Sluiten