Thomas Stevens
Thomas Stevens Good vibes 3 jan 2015

90-jarige tweeling sterft twee uur na elkaar

Onder het mom van ‘hartverwarmende kerstverhalen’ konden we je deze niet onthouden. De Amerikaanse tweelingzussen Mary Dickson en Martha Dixon kwamen negentig jaar geleden gezamenlijk de wereld maar afgelopen Kerst kwam aan hun lange leven helaas een einde; nadat Mary haar laatste adem uitblies overleed ook Martha twee uur daarna.

Hun kleindochter vertelt aan ABC11 dat de twee al jaren samen woonden en dat “hoewel ze erg van elkaar hielden, ze ook flink goed konden bekvechten.” Ook legt ze het minieme verschil in achternaam uit. De zussen trouwden twee broers, beiden overleden, waarvan de een zijn achternaam liet aanpassen zodat hij zich kon heropgeven voor het leger.

En na ruim negentig jaar samen te zijn geweest kwam daar afgelopen Kerstochtend een einde aan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
90-jarige tweeling sterft twee uur na elkaar
Sluiten