Astrid Ottens
Astrid Ottens Good vibes 20 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

2-jarig meisje playbackt ‘Shake it off’ vol passie

Dat politiemannen stiekem fan zijn van Taylor Swift was te zien in dit filmpje. Omdat we er geen genoeg van kunnen krijgen, hebben we hier opnieuw een playbackend natuurtalent. Ditmaal is de persoon in kwestie alleen een tikkeltje jonger.

Dit 2-jarige meisje playbackt ‘Shake it off’ van Taylor Swift alsof haar leven ervan afhangt. Op zo’n leeftijd zijn die teksten natuurlijk nog een beetje moeilijk te onthouden, maar dat is aan haar playbackoptreden niet te zien.

Lees ook: Taylor Swift betaalt studieschuld fan

Ze knijpt vol passie haar ogen dicht tijdens het vertonen van haar playbackkunsten en haar beentjes kan ze niet stil houden bij het horen van het vrolijke nummer. Met dit soort pareltjes kun je al die playbackvideo’s toch nog niet zat zijn?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
2-jarig meisje playbackt ‘Shake it off’ vol passie
Sluiten