Alex Ringeling
Alex Ringeling Good vibes 7 jan 2015
Leestijd: 1 minuut

14-jarig meisje steelt politieauto

In de Amerikaanse staat Iowa is een veertienjarig meisje er zondagavond met een politiewagen vandoor gegaan. Zo’n zes kilometer verder kwam de jongedame, na het schampen van enkele stoepranden, in een greppel terecht.

Voordat de diefstal plaatsvond, reageerde de agent die de wagen bestuurde op een melding van een ruzie. Hij stapte uit en liet de motor draaien, terwijl hij het huis binnenging waar de ruzie zou plaatsvinden. Op het moment dat hij weer naar buiten stapte, was zijn patrouillewagen verdwenen. Niet veel later werd de wagen door een collega teruggevonden in de greppel.

Lees ook: Man maakt joyride met pantservoertuig

Arrestatie

De agent die de auto terug vond, vond ook de jonge joyrider. Die zat nog altijd achter het stuur en probeerde al vloekend en tieren het vehikel weer uit de greppel te rijden. De politie weet aan Channel13 te melden dat de veertienjarige joyrider uiteindelijk is gearresteerd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
14-jarig meisje steelt politieauto
Sluiten