Redactie Metro
Redactie Metro Buitenland 9 nov 2020 / 09:01 uur

Na verlies verkiezingen straks ook verlies huwelijk voor Trump?

Naast dat Donald Trump zijn presidentschap dit weekend verloor, lijkt het erop dat hij meer dreigt te verliezen. Zijn huwelijk met Melania Trump bevindt zich namelijk op glad ijs.

Dat melden Britse media naar aanleiding van uitspraken van Melania’s ex-assistente Stephanie Wolkoff. Volgens haar is mevrouw Trump namelijk aan het onderhandelen over een overeenkomst die in lijn staat met een scheiding. De onderhandelingen gaan over hun zoon Barron Trump en zijn recht op het Trump fortuin, schrijft de Mail on Sunday.

Gearrangeerd huwelijk

De assistente beweert ook dat het stel aparte slaapkamers hadden in het Witte Huis. Wolkoff noemt het huwelijk van de Trump’s „gearrangeerd”.  Een andere voormalig assistent Omarosa Manigault Newman vertelt aan de Mail on Sunday dat Melania „elke minuut aftelt totdat ze van hem kan scheiden”.

Volgens de assistente kan dat niet zolang Trump nog in functie is. Dit zou namelijk „ultieme vernedering voor de president zijn en hij zou bereid zijn haar daarvoor te straffen.” Het New York Magazine schreef over de huwelijkscrisis: „Mevrouw Trump barstte in 2016 uit wanhoop in tranen uit toen haar man president werd. Ze had nooit verwacht dat hij zou winnen.” Destijds duurde het vijf maanden voordat de First Lady daadwerkelijk introk in het Witte Huis.

Ongemakkelijke publieke optredens

Ook een aantal ongemakkelijke publieke optredens maakt de relatie ietwat ongeloofwaardig. Zo trok Melania publiekelijk haar hand weg van de president of moest zij moeite doen om te lachen voor de camera’s. Het stel zelfs claimt echter in diverse interviews dat ze een goede relatie hebben.

Dit is het derde huwelijk van de 74-jarige Trump. Uit de twee andere huwelijken kreeg hij vier kinderen. Zijn tweede vrouw Marla Maples mag volgens rapporten geen boek publiceren of interviews geven over haar relatie met Trump.

Lees ook: Lubach gaat voor wereldhit met Trump-vlog vanuit Witte Huis

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Na verlies verkiezingen straks ook verlies huwelijk voor Trump?
Sluiten