Metro
Metro Buitenland 10 nov 2020 / 06:47 uur

Ivana Trump: Mijn ex-man is geen goede verliezer

Bijna iedereen die iets te zeggen heeft over de Amerikaanse presidentsverkiezingen of Trump, doet dat. Zo ook de eerste vrouw van de president, Ivana Trump. Volgens Ivana is haar ex „geen goede verliezer” en hoopt ze vooral „dat dit zo snel mogelijk voorbij is omwille van hun drie kinderen Donald Jr., Ivanka en Eric”, schrijft het Amerikaanse tijdschrift People.

„Ik ben er helemaal klaar mee. Dit moet tot een einde komen, linksom of rechtsom, het interesseert me niet. Maar Donald is geen goede verliezer, dus hij zal deze strijd niet zomaar willen opgeven”, aldus Ivana. Zij was van 1977 tot 1992 met Trump getrouwd.

Ivana Trump vindt het zwaar

„Het is als moeder zwaar om te zien waar onze kinderen nu doorheen gaan. Ik wil dat ze gewoon hun leven kunnen leiden. Niet in Washington DC, maar gewoon thuis in New York waar ze geboren en getogen zijn. Of waar ze dan ook willen leven, het maakt mij niet uit. Als ze maar gelukkig zijn en verlost worden uit deze situatie.”

Een foto van Donald en Ivana Trump.
Donald en Ivana Trump in ‘the good old days’, 1989. Foto: ANP

‘Geen andere keuze dan erkennen’

En wat Donald zou moeten doen? „Hij heeft geen andere keuze dan zijn verlies te erkennen. Dan kan hij daarna lekker elke dag gaan golfen. Ik denk dat dat voor iedereen het beste is. Genoeg is genoeg.”

Toen de twee gingen scheiden, zorgde dat voor veel ophef. Ivana praatte namelijk honderduit met de pers en liet veel van hun problemen gepubliceerd worden. Uiteindelijk bereikte ze een overeenkomst met haar ex-man. Dat leverde haar naast vele miljoenen dollars ook een penthouse in New York, een buitenhuis in Connecticut en het gebruik van Trumps huis in Mar-a-Lago op.

Mogelijke scheiding

Ook bij zijn huidige vrouw, Melania, lijkt Trump zich op glad ijs te bevinden. Britse media schrijven dat naar aanleiding van uitspraken van Melania’s ex-assistente Stephanie Wolkoff. Volgens haar is mevrouw Trump namelijk aan het onderhandelen over een overeenkomst die in lijn staat met een scheiding. De onderhandelingen gaan over hun zoon Barron Trump en zijn recht op het Trumpfortuin, schrijft de Mail on Sunday.

De assistente beweert ook dat het stel aparte slaapkamers had in het Witte Huis. Wolkoff noemt het huwelijk van de Trump’s „gearrangeerd”.  Een andere voormalig assistent Omarosa Manigault Newman vertelt aan de Mail on Sundaydat Melania „elke minuut aftelt totdat ze van hem kan scheiden”.

Dan zou Trump dus niet alleen de verkiezingen, maar ook zijn huwelijk verliezen.

Lees ook: In dit minuscule vakantiepark kunnen egels ongestoord hun winterslaap houden

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Ivana Trump: Mijn ex-man is geen goede verliezer
Sluiten